WIE?

Photo: Paul M. van Brugge

Oscar Alblas is professioneel musicus en werkzaam als allround slagwerker bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook is hij actief als percussionist en drummer in verschillende bands en ensembles.

Met een gedegen (klassieke) opleiding aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten als basis heeft Oscar zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus. Als freelancer binnen de klassieke muziek speelde hij onder meer bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Holland Symfonia en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tegelijkertijd was en is hij actief in jazz, pop en rock, en werkte hij als speler en componist mee aan theaterproducties van Conny Janssen Danst, Onafhankelijk Toneel, Rick Engelkes Producties, Theater Babel Rotterdam e.v.a. Verder is Oscar al vijftien jaar actief als slagwerkdocent.

NIEUWS


 

Spittin' Blues Sessions met Fabian


Behalve een singer-songwriter met lichte hiphop-invloeden is Fabian ook een ambachtelijk bluesmuzikant. Onder de titel Spittin' Blues Sessions brengt hij regelmatig eigen werk of covers uit die deze kant van hem laten zien.

Het nieuwste nummer uit deze serie, "Time Has Come", staat nu online en kan hierboven beluisterd worden. 

Hou Fabians website en Facebook-pagina in de gaten voor informatie over nieuwe muziek, optredens en andere activiteiten.

 

 

 

AGENDA


ORKEST V/D KON. LUCHTMACHT
17-02-2018, 20:00
Muziekcentrum, Enschede

ORKEST V/D KON. LUCHTMACHT
11-03-2018, 14:00
Theater Markant, Uden

NIEUWSTE RELEASE

SOCIAL MEDIA

  

International visitors,

CLICK HERE