WIE?

Photo: Paul M. van Brugge

Oscar Alblas is professioneel musicus en werkzaam als allround slagwerker bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ook is hij actief als percussionist en drummer in verschillende bands en ensembles.

Met een gedegen (klassieke) opleiding aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten als basis heeft Oscar zich ontwikkeld tot een veelzijdig musicus. Als freelancer binnen de klassieke muziek speelde hij onder meer bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Holland Symfonia en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Tegelijkertijd was en is hij actief in jazz, pop en rock, en werkte hij als speler en componist mee aan theaterproducties van Conny Janssen Danst, Onafhankelijk Toneel, Rick Engelkes Producties, Theater Babel Rotterdam e.v.a. Verder is Oscar al zo'n vijftien jaar actief als slagwerkdocent.

NIEUWS


 

Solune naar Parijs


Na vier zomers reizen door het zuiden van Frankrijk zal Solune begin 2018 eindelijk haar Parijse debuut maken! Op 27 januari geven we er een speciaal concert voor veilinghuis Lombrail-Teucquam.

Ken je Solune nog niet? Of ken je ons al wel, maar had je deze nog gemist? Bekijk in beide gevallen de bovenstaande trailer en maak (opnieuw) kennis met ons!

Hou ook de Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over optredens en andere activiteiten.

 

 

 

AGENDA


FABIAN
12-01-2018, 20:00
Jazzpodium DJS, Dordrecht

KONG
13-01-2018, 20:00
Paard van Troje, Den Haag

NIEUWSTE RELEASE

SOCIAL MEDIA

  

International visitors,

CLICK HERE