BandsKong

De Nederlandse band Kong combineert al sinds de oprichting in 1988 elementen uit de progressieve rock, metal, industrial en dance, en baarde opzien met de quadrafonische opstelling tijdens concerten, waarbij alle vier de bandleden een eigen podium en PA hebben in een andere hoek van de zaal. Het meest recente album, getiteld "Stern", verscheen in september 2014.

Online: Website / Facebook / Bandcamp


Fabian

Singer-songwriter Fabian (geboren in Spanje, opgegroeid in Nederland) reist sinds 2006 het hele land door om zijn op blues en hiphop gefundeerde repertoire ten gehore te brengen. Zo dook hij onder meer op bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland en De Wereld Draait Door. In 2014 verscheen Fabians tweede EP "The Grand Ville Getaway"; daarna volgden de singles "Young Heart" (2015) en "Lies" (2016). Recentelijk nam Fabian solo en met band een aantal nummers op onder de noemer "Spittin' Blues Sessions".

Online: Website / Facebook / Soundcloud


Solune

Solune is een Nederlands kwartet dat Franse chansons uit heden en verleden vertolkt - soms voorzien van een geheel nieuw arrangement, maar altijd met dezelfde passie gebracht. De musici reizen regelmatig naar Frankrijk om hun repertoire daar ten gehore te brengen, en zijn graag geziene gasten in de regio's Dordogne en Aveyron. De EP van Solune kan worden beluisterd op Soundcloud.

Online: Facebook / Soundcloud

 

International visitors,

CLICK HERE

AGENDA


FABIAN
01-03-2019, 21:00
De Amer, Amen

NACHT V/D MILITAIRE MUZIEK
16-03-2019, 17:00
Nationaal Militair Museum, Soesterberg

SOCIAL MEDIA